Online afspraak maken

Ervaren kapsters met hart voor het vak

Clarice

Mijn naam is Clarice en ik werk sinds 2013 met veel plezier bij Scruples & Spikey's.

Vanaf 1 juli 2016 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en heb ik de overstap gemaakt naar zelfstandig ondernemer. Ik ben van mening dat ik op deze manier mijn vak met de meeste liefde en passie uit kan voeren.

Ik heb hiervoor in verschillende salons gewerkt waarbij ik intensief getraind heb en cursussen heb gevolgd. Ook heb ik al eerder 3,5 jaar als zzp’er gewerkt in mijn eigen salon aan huis. Uiteindelijk was ik opzoek naar het beste van beide werelden en dat heb ik hier bij Scruples & Spikey's gevonden!

Ik merkte vanaf dag 1 dat ik hier 100% mezelf kan zijn. Er hangt een hele gemoedelijke sfeer en daar houd ik van. Hierdoor ga ik heel relaxt met mijn klanten om en sta ik samen met mijn collega's elke werkdag met goede zin te knippen en kleuren.

Wat ik belangrijk vind in het kappersvak is het geven van persoonlijk en eerlijk advies. Daarnaast is er ook zeker genoeg ruimte voor creativiteit, niks is te gek! Klassiek of uitgesproken, ik creëer een kapsel wat perfect bij mijn klanten past. Haar wat gewoon lekker valt en waar mensen thuis geen moeite voor hoeven te doen. Ik luister goed naar mensen en besteed graag veel aandacht aan het haar. Gezellig kletsen hoort daar natuurlijk ook bij! Ik zorg ervoor dat mijn klanten tevreden en ontspannen de deur uit lopen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou en jouw haar kan betekenen?
Maak dan telefonisch of via deze website een afspraak.

Mijn werktijden zijn:

Maandag 13.00 - 19.00
Woensdag 09.30 - 19.00
Donderdag 13.00 - 21.00
Zaterdag 09.30 - 17.00


Groetjes, Clarice